Kasım ayında müjdesi verilen dar gelirli vatandaÅŸlar için konut projesinin tanıtımı CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan, Çevre ve Åžehircilik Bakanı Murat Kurum ve Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın katılımıyla gerçekleÅŸtirilmiÅŸti.
100 bin konutu vatandaşa kazandıracak proje Başvuruları 15 Aralık-15 Ocak tarihleri arasında alınmaya başlanacak.
Proje kapsamında; Konya'ya 4 Bin konut yapılacağı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katıldığı proğramda belli olmuştu.
GÜNEYSINIR İLÇESİ PROJEDEN FAYDALANACAK MI ?
Peki Konya'ya Yapılacak 4 Bin Konut içerisinde, Güneysınır ilçesi yer alacakmı ileriki günlerde göreceÄŸiz.
Güneysınır İlçesinin'de bu projeden faydalanabilmesi için, Güneysınır İlçesi; Belediye baÅŸkanı ve yöneticilerine büyük iÅŸler düÅŸüyor. Güneysınır Yöneticileri; gerekli iletiÅŸim ve giriÅŸimlerde bulunması halinde 4 Binlik Konut projesinden pay alabilmesi mümkün hale gelebilir.
Bu konuda yapılacak girişimleri takip etmeye devam edeceğiz.